راهنمای خرید کابینت
راهنمای خرید کابینت، خرید کابینت آشپزخانه چالش های زیادی را به همراه دارد، زیرا عموما کابینت بصورت پیش ساخته خریداری نمی گردد. در حقیقت کابینت آشپزخانه توسط یک سازنده متناسب با آشپزخانه شما سفارشی سازی می گردد. در نتیجه باید به گونه ای خریداری و نصب شود که بتوانید بیشترین بهره را از آن ببرید.
امروزه با توجه به ابعاد کوچک آشپزخانه ها شاید برای بسیاری از افراد این سوال پیش بیاید که کدام کابینت از لحاظ کارایی بهترین انتخاب محسوب می شود. از این رو قصد داریم، در ” راهنمای خرید کابینت آشپزخانه ” نکاتی را ذکر کنیم که باید به آن توجه داشته باشید. پس تا انتهای این متن را بخوانید و یک تصمیم خوب بگیرید.
آشنایی با انواع کابینت آشپزخانه
به طور معمول داشتن اطلاعات کافی در مورد انواع کابینت به شما کمک خواهد کرد تا با آگاهی بیشتر و هزینه کمتر کابینت مطلوب خود را خریداری نمایید. حال که از اهمیت کابینت آگاه شدید به معرفی انواع کابینت خواهیم پرداخت.
کابینت تمام چوب
کابینت های تمام چوب دلالت بر درب کابینت چوبی دارد و یکی از اصیل ترین انتخاب ها برای آشپزخانه محسوب میشود.
چوب هایی که در ساخت کابینت بکار می رود شامل گردو، بلوط، راش، افرا و ملچ می باشد که از نظر رنگ و طرح با هم متفاوت بوده و انتخاب آن ها بستگی به سلیقه ی کارفرما دارد.
البته کابینت تمام چوب جزو کابینت های گران قیمت محسوب شده و حتی در بین چوب ها نیز به دلیل تفاوت در دوام و کارایی، قیمت ها باهم متفاوت می باشند. به همین دلیل انواع کابینت ام دی اف محبوبیت بیشتری در بازار دارند.
کابینت روکش چوب
کابینت روکش چوب از تنوع بالایی برخوردار است، از این رو انتخاب محبوبی به شمار می آید. همچنین این کابینت در مقایسه با تمام چوب قیمت تمام شده ی کمتری دارد.
روکش های چوبی عموما ورقه های نازکی با طرح های طبیعی می باشند. به همین جهت زیبایی بصری خوبی داشته اما در برابر حرارت و رطوبت مقاومت کمتری دارند. قابل ذکر است به دلیل استفاده از چوب ام دی اف و در بعضی موارد نئوپان دارای وزن سنگینی نیز می باشند.
امروزه روکش های مصنوعی با طرح چوب نیز بسیار کاربردی و پر فروش هستند، بطوری که قادر به تشخیص مصنوعی یا طبیعی بودن آن نخواهید بود.
کابینت هایگلاس
مردم عموما کابینت های گلاس را بعنوان یک کابینت براق شناخته اند. روکش های گلاس به جهت داشتن ظاهری براق و شفاف امروزه یکی از پرطرفدار ترین متریال مصرفی برای ساخت کابینت می باشند. شایان ذکر است که این روکش چون سطحی صاف و صیقلی دارد، بازتاب نور خوبی داشته و تمیز کردن آن آسان تر است.
توجه کنید که روکش های گلاس الزما براق نیست و برند AGT انواع روکش های اکلیلی، مات و طرح چوب نیز تولید نموده است. این روکش ها عموما بنام های گلاس شناخته شده اند.
کابینت آشپزخانه هایگلاس مغزی ام دی اف داشته و قیمت مناسبی دارد، اما بسیار خش پذیر اند.
یکی از مواردی که در خرید کابینت هایگلاس باید به آن توجه کنید، میزان موجی است که در سطح روکش وجود دارد، زیرا هر چه موج کمتری داشته باشد، جنس ام دی اف بکار رفته و نحوه ی پرس روکش بهتر بوده است.
کابینت ممبران
کابینت ممبران که در آن مغزی از جنس ام دی اف و روکش پی وی سی روی آن وکیوم می شود. امروزه این کابینت به دلیل صرفه اقتصادی تقاضای بالایی دارد. بسیاری تصور می کنند که سبک این کابینت کلاسیک است، در صورتی که در هر دو سبک نئوکلاسیک و کلاسیک قابل اجراست.
راهنمای خرید کابینت آشپزخانه
بدون شک پیش از خرید، بهتر است حتما از شوروم کابینت و یا نمونه کار سازنده بازدید حضوری داشته باشید. علاوه بر این باید نکات مهمی را در نظر داشته باشید.
آشپزخانه به عنوان محیطی که بسیاری از نیاز های روزمره ما را بر طرف می کند، از این رو قرار گیری کابینت و چیدمان آن باید به بهترین نحو انجام شود. از آن جایی که هزینه ی قابل توجه ای صرف تهیه کابینت و نصب آن می شود، لازم دانستیم قبل از خرید آن موارد زیر را به عنوان راهنمای خرید کابینت ذکر کنیم:
قیمت کابینت
اولین گام مهم در انتخاب کابینت، استعلام قیمت و برآورد قیمت کابینت متناسب با بودجه ایده آل شماست. متاسفانه محاسبه قیمت نهایی کابینت چالش های گوناگونی دارد و شما نمی توانید متراژ مورد نظرتان را ضربدر قیمت یک متر کابینت کنید. تک تک یونیت های زمینی، هوایی، یخچال، فر و … ضریب و حتی فرمول خاص خودشان را دارد. مثلا قیمت کابینت دو پله ضریب متفاوتی در مقایسه با قیمت کابینت ساده دارد.
اگر یک راهنمای صحیح داشته باشید به راحتی می توانید محاسبه قیمت کابینت را خودتان انجام دهید تا کلاه سرتان نرود. در لینک بالا می توانید تک تک فرمول ها و ضرایب استاندارد را مشاهده کنید.
طرح درب کابینت
انتخاب ی کلی بسیار تاثیر گذار است. بنابراین یکی از تصمیم های اصلی پیدا کردن طرح درب مورد نظر است. مدل های درب کابینت انواع مختلفی دارند که عبارتند از: درب های قاب دار که مناسب برای سبک کلاسیک هستند. همینطور پانل های فلت متناسب با سبک مدرن می باشند. کابینت با دستگیره مخفی در سبک مدرن بصورت فلت طراحی می گردد