کمد دیواری
کمد دیواری، کمدی ثابت است که فضایی را برای آن در داخل خانه و یا هر اتاق دیگری اختصاص داده اند. اصولا کمد های دیواری حداقل دو ضلع دیوار کشی شده و حداکثر ۳ ضلع دیواری دارند. در تمدن پیشین برای نگهداری لوازم خانه از گنجه و یا صندوقچه استفاده میشد که آنها مانند کمد دیواری داخل دیوار ایجاد می شوند. این روزها در بناهای جدید اتاق ها فلت بوده و جایگاهی برای کمد دیواری در نظر گرفته نمیشود که علت خاص خود را دارد و در ادامه به ان اشاره خواهیم کرد. کمد دیواری در سبک های مختلفی تعبیه میشد که امروزه کمد دیواری مدرن یکی از انواع پرطرفدار می باشد و در زیبایی خانه شما بسیار موثر است و کاربرد زیادی هم دارد.
تفاوت کمد دیواری مدرن با کمد دیواری ثابت
کمد های دیواری در گدشته داخل دیوار نصب می شد. بدین صورت که در اتاق ها و یا بخشی از خانه یک فضا یا اتاقکی برای کمد در نظر گرفته می شد. البته این بخش ها بیشتر برای نگهداری رختخواب کاربرد داشتند و هیچ تقسیم کننده ای در آنها دیده نمی شد. یک کمد ساده با درب بود. بعد ها از این فضا استفاده بهینه تر شد. برای این قسمتقفسه و رگال لباس در نظر گرفته شد. امروزه طراحی های منازل بسیار ساده در نظر گرفته شده و تصمیم به داشتن کمد دیواری بر عهده ساکنین گداشته شده. اط نظر طراحان تعبیه کمد دیواری در نضاهای پرتی شاید توجیه داشته باشد اما اشغال کردن فضای اتاق اصلا قابل توجیه نیست. این روزها کمد دیواری های قابل حمل جای کمد دیواری های ثابت را گرفته است. این کمد ها جادارتر بوده و فضای کمتری را اشغال می نمایند.
کاربرد کمد دیواری
کمدهای دیواری یک وسیله کاربردی هستند که از آسیب دیدن لوازم شما جلوگیری میکنند. همچنین به شما کمک میکنند تا به خانه خود نظم ببخشید و به وسیله مورد نیاز خود به راحتی دسترسی داشته باشید.
قبل از محبوب شدن این کمدها در خانهها، مردم از کمدهای سنتی برای نگهداری وسایل خود استفاده میکردند. این کمدها فضای زیادی از اتاقها را به خود اختصاص میدادند که این امر خود یک مشکل بزرگ به حساب میآمد. اما با روی کار آمدن انواع کمدهای دیواری این مشکل برطرف شد.
ساخت کمد دیواری
ساخت کمد دیواری یکی اط تخصص های کابینت سازی ماهان می باشد. این مجموعه با بهره گیری اط ابزار آلات پیشرفته و خلاقیت در طراحی انواع کمد دیواری های قابل حمل و ساخت کمد دیواری های ثابت را انجام می دهد. نمونه کارهای بس نظیر این مجموعه در انتهای صفحه قابل مشاهده می باشد. فقط کافیست با مشاوران ما در ارتباط باشید.
انواع کمد دیواری
متریال مورد استفاده در ساختکمد دیواری براساس متریالی که در ساخت آن استفاده میشود دارای انواع مختلفی است. در ادامه به بررسی این موارد میپردازیم.
MDF: یکی از رایجترین متریالها که از آن استفاده میشود امدیاف است. روکشهای مختلفی بر روی ام دی اف کشیده میشود که برای کمد دیواریهایی از نوع مات استفاده میکنند و دارای برجستگیهایی است که باعث افزایش مقاومت آن در برابر خط افتادن میشود. به این برجستگیها SD میگویند.
PVC: پی وی سی یک روکش است که بر روی امدیاف کشیده میشود. در واقع مغز و بدنه این کمد همان MDF است. دلیل محبوبیت PVC خاصیت ضد آب بودن آن است. ظاهر کمد دیواری پیویسی بسیار زیبا و شکیل است و یکی از گرانترین مدلهای کمدهای دیواری در بازار به حساب میآید.
High Gloss: هایگلاس نیز یک روکش است که بر روی ام دی اف کشیده میشود. مغز و بدنه این مدل کمد نیز از امدیاف است. از این روکش بیشتر برای درب کابینتهای آشپزخانه استفاده میشود که به دلیل براق بودن ظاهر زیبایی به آشپزخانه شما میبخشد.